Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Πολιτικό χρώμα, Couleur politique


"Σεισμός" στο μικρό πανέμορφο χωριό!

Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την ξαφνική επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας στα bistrot της πλατείας του χωριού σήμερα 7/5/2023.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κύριος Γαβρήλος Γιώργος και το στέλεχος κύριος Γκιόλιας έκαναν παρουσίαση των στελεχών και εστίασαν στα προβλήματα της περιοχής. Ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας δεσμεύεται για στήριξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα του ΕΣΥ με την Ανάσταση του νοσοκομείου του Ναυπλίου που υποβάθμισε η ΝΔ. Δεσμεύεται για ουσιαστική ανάπτυξη των υποδομών της περιφέρειας την ανάπτυξη θέσεων εργασίας με σεβασμό στο περιβάλλον και την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά του νόμου. Η στήριξη και προστασία των ευπαθών ομάδων είναι προτεραιότητα. 

Ο κύριος Γκιόλας έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πρόβλημα της διάθεσης της παραγωγής πορτοκαλιών σε χαμηλές τιμές στην έλλειψη εργατικών χεριών και το υπέρογκο κόστος της ενέργειας για τη άντληση νερού και λειτουργείας ανεμομικτών. Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για το κενό συνεταιρισμού για την προώθηση της πώλησης της παραγωγής (πορτοκάλια-λάδι) οργανωμένα και όχι μεμονωμένα και με πιεσμένος τιμές κάτω από το κόστος στους εμπόρους.

Το δυναμικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από ικανά στελέχη με κατάρτηση και εμπειρία στη διοίκηση και όχι υπόσχονται αλλά δεσμεύονται για αποτελεσματικές δράσεις και λύσεις προβλημάτων. ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΎΛΑ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΤΑΚΗΣ, ΣΚΟΥΡΤΗ ΒΙΒΗ, ΚΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΑΝΤΟΥ δεν είναι ένα απλό αίτημα της κοινωνίας αλλά μια αναγκαιότητα που μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με τις ντόπιες προοδευτικές δημοκρατικές δυνάμεις μπορέσουν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου