Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Gaza solidarity with the children


Γεια. Κάθε 15 λεπτά ένα παιδί σκοτώνεται στη Γάζα. Έχουν ήδη σκοτωθεί χιλιάδες παιδιά. Βοήθησε να κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας για να σταματήσουμε τη σφαγή, στέλνοντας στις κυβερνήσεις μια μαζική ανοιχτή επιστολή και πιέζοντας μεγάλες κυβερνήσεις να παρέμβουν! Θα λάβεις κι εσύ μέρος στην επείγουσα παγκόσμια έκκληση για να σταματήσει η Αμερική να στέλνει όπλα στο Ισραήλ; https://secure.avaaz.org/campaign/el/rafah_ceasefire_now_loc/?

Δεν είναι πόλεμος είναι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Κάθε μέρα σκοτώνονται 100 άνθρωποι παιδιά γέροι μανάδες πατεράδες τρομερό. Ωχριά η τεχνολογία μπροστά στην προπαγάνδα του Ισραήλ και των παγκόσμιων συμμάχων του. Αλληλεγγύη με εκδηλώσεις όπως οι Βρετανίδες που κουρεύτηκαν και διαδήλωσαν μπροστά από το βρετανικό κοινοβούλιο. Ο,τι και να πούμε είναι λίγο μπρος στο έγκλημα το δράμα. Τα πάντα είναι κατεστραμμένα. Νοσοκομεία, παροχές ενέργεια νερού ρεύματος τροφής όλων των μέσων επιβίωσης. Συνεχίζεται η απάνθρωποποίηση απόδειξη γενοκτονίας. Υποστηρίζω / υποστηρίχτε ανεπιφύλακτα την καμπάνια.

Το κείμενο αυτό θα αναρτηθεί στα social media και άλλες ηλεκτρονικές σελίδες.

Αντί σχετικών εικόνων που βρίσκονται διάχυτες στο διαδίκτυο αναφέρω τη πρόσφατη μαρτυρία του ζωντανού ακόμα παιδιού που σε τρύπα σωτηρίας που του διάνοιξαν κάτω από πλάκα τσιμέντου ορόφου, έβγαλε το ένα χεράκι του και με το άλλο το κουμπάρα του για να αγοράσει ποδήλατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου