Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Παλαιστίνη τώρα έγκλημα πολέμου. Κατάπαυση πυρός τώρα. La Palestine est désormais un crime de guerre. Cessez le feu maintenant.


Παλαιστίνη τώρα έγκλημα πολέμου.

Mathilde Panot La France Insumise:
https://fb.watch/o33ApcLBLs/ 

Παρακολουθούμε την αιματοχυσία Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Τρομερό. Ένα διαρκές έγκλημα πολέμου με αποκορύφωμα το λουτρό αίματος τις μέρες αυτές. Αθώος κόσμος και τραυματίες, παιδιά νεκρά, όμηροι γιατί οι μεγάλοι δεν εφαρμόζουν τις προτεινόμενες λύσεις του ΟΗΕ. Κρίμα. Και σε μας σερβίρουν τις εικόνες του τρόμου στο σαλόνι μας! θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους! Ειρήνη ΤΩΡΑ - Παύση Πυρός ΤΩΡΑ.


Η Χαμάς ενισχύθηκε χρηματοδοτήθηκε εκπαιδεύτηκε επί μακρόν από το Ισραήλ.. Γίνεται πόλεμος μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραήλ για τους παραπάνω λόγους κατοχής που αναφέρει ο συγγραφέας. Άλλο πράγμα όμως τρομοκράτες στο διεθνές δίκαιο (που δεν υπάρχει για τους δύο λαούς παρά μόνο για την αλκαϊντα και κ κάποιον άλλο) και άλλο πράγμα εγκλήματα πολέμου που δυστυχώς διαπράττονται και από τους δύο εις βάρος αμάχων. Τα εγκλήματα πολέμου δικάζονται για τη τρομοκρατία όμως δεν υπάρχει δικαστήριο παρά άλλη τρομοκρατία/αντεκδίκηση πράγμα το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνο τον νομοκρατούμενο διεθνές ακροατήριο και μάλιστα τον προοδευτικό. Τάδε έφη Jean-Luc Mélenchon και άλλα..

Συνεχίζεται το έγκλημα πολέμου. Τη σκυτάλη τώρα πήρε το Ισραήλ σε βάρος αμάχων (μετά την Χαμάς στο Νόβα). Αλλά αυτό τα μέσα δεν το λένε έγκλημα πολέμου το λένε απάντηση σε "τρομοκρατία", όρος που βολεύει (και αυτούς και τους φίλους τους) που δεν υπάρχει στο διεθνές δίκαιο, ούτε δικαστήριο να την καταδικάσει, παρά μόνο δύο οργανώσεις αλκαϊντα κ.1άλλη, και η αντεκδίκηση/τρομοκρατία παίρνει τη μορφή ποτάμιων Παλαιστινιακών αιμάτων από την πλευρά του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Το blogspot αρνείται να αναμεταδώσει εικόνες που δεν ανήκουν σε αυτό. Μόνο άποψη αφαιρούμενη από πνεύμα ειρήνης συμφιλίωσης και κατάπαυσης πυρός από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Βλέπε και Tag: Λίβανος

Άκου: Jean-Luc Mélenchon 


Το Helen Relias 21/10/2023, σ' αυτή τη συγκυρία απαιτούνται ως μόνη ειρηνική λύση 3 προϋποθέσεις :

1/ Είσοδος των 20 φορτηγών ανθρωπιστικής βοήθειας στη ζώνη της Γάζας

2/ απελευθέρωση όλων των Ισραηλινών ομήρων της Hamas 

3/ Ακύρωση κάθε βομβαρδισμού και εισβολής του Ισραήλ με εντολή Νετανιάχου στη Γάζα (άντε και να του δοθεί λίγος χρόνος να το σκεφτεί για να μην γίνει ρεζίλι στους δικούς του χριστιανο-φανατικούς).

Ίσως είναι και το μόνο που μπορεί να κάνει κοιτώντας γύρω του πόσο περικυκλωμένος είναι και πόσο κραγμένος από το φιλειρηνικό παγκόσμιο κίνημα.

Κείμενο συνδιαμορφωμένο με Β.M.

Χρ.ρ. 21/10/2023

Στις Εθνικές εκλογές εκδηλώσαμε την υποστήριξη μας σε κάποιο κόμμα, δεν έχει σημασία ποιό, (όχι πάντως τους φασίστες) και σύμφωνα με τους νόμους του κράτους, εκλέχτηκε ένας πρωθυπουργός, τον οποίο και αποδεχθήκαμε. Μέχρις εδώ ok. 

Αλλά στο να πηγαίνει και να λέει, περίπου, 

<<συνεχίστε (δηλ. να σφάζετε) .. απλώς ελπίζουμε ό,τι κι αν συμβεί να συμβεί χωρίς μεγάλο ανθρώπινο κόστος ..  έχετε την υποστήριξή μας .. >> αυτό με ξεπερνά και δηλώνω κατηγορηματικά τον αποτροπιασμό μου τόσο για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα όσο και την απόρριψη μου σε αυτόν που χρησιμοποιεί την ιδιότητα μου (ως πολίτη) μέσα από το <<μας>>.  Και τα δικά του δικά του και τα δικά μας δικά του. Κατηγορηματικά. ΟΧΙ. ΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΕΙΡΉΝΗ ΤΩΡΑ.

Ρουμ.χρ. 24/10/2023

Ταυτίζομαι απολύτως. Ούτε εγώ δίνω δικαίωμα να μιλάνε εξ ονόματος μου χωρίς την έγκριση μου. Ας μιλήσει εξ' ονόματος του ποσοστού του. Να σταματήσουν ΑΜΕΣΩΣ να σκοτώνουν τον κόσμο. _ Καίτη Κεμμενίδου.

Προς : Ketty Kemenidou. Μπράβο ρε Καίτη. Δυνατά ΟΧΙ στους καπηλευτές της εκπροσωπισής μας, στην "ακραιφνώς εικονολιπτική λειτουργία του ανθρώπου, ΟΧΙ στο "συλλογικώς εθίζεσθαι και πράττειν" ΟΧΙ στο "εγκλωβισμένο υποκείμενο εντυπώσεων", ΟΧΙ στο εγκλωβισμένο στο εκράν ανθρωπάκο που καταπίνει νυχθημερόν αμάσητη "ά-σκεπτα" την "παράλογη αλήθεια" ενός μετά_Ρωμαίου αυτο_κράτορα_αληγά_τορα που μας κάθησε στο σβέρκο με το "έτσι θέλω" και την ελαφρή καρδία των συμφεροκρατούμενων εκλογοπαρασυρμένων πελατών του. Σημ. Τα εντός εισαγωγικών δεν είναι δικά μου απλώς τα χρησιμοποιώ δημιουργικά ως λέξεις και έννοιες που εκφράζουν οντότητες. 🦉

Νίκος Τιλκερίδης μέσω Σταμ. Κραουνάκη.

<<Τα λόγια σέβονται τα νοήματα, και τα νοήματα τους ανθρώπους, και οι άνθρωποι το νόημα των αγαθών: της ελευθερίας  λόγου>>..

Μετά τις σφαγές εκεχειρία κ ανθρωπιστική βοήθεια! Και η πίτα ολάκερη (η παραγωγή κατανάλωση νέων όπλων) και ο άμοιρος λαός στη ..λαιμητόμο (Γάζα) με γάζες.. ΜΠΡΑΒΟ στους επιχειρούντες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου