Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Φλεβάρης 2014 στη Αθήνα

 

Good morning, happy month February from http://www.nestorion.gr team.

Ο Γενάρης και ο Φλεβάρης της πόλης.


Αντίο Γενάρη με τα χιόνια, τα κρύα και τις βροχές σου! Αντίο Γενάρη με τις αντιφατικές σου λαϊκές παροιμίες. Επέτρεψέ μας να σου ανταποδώσουμε τα χαμόγελα που μας χάρισες με τις λιακάδες σου. Ας ευχηθούμε μαζί το ηλιοφεγγαρό να λάμπει όλο το χρόνο και ο φίλος σου ο αλωνάρης να είναι γιομάτος χαρές και τουρίστες!
Καλώς όρισες Φλεβάρη. Μουντό σε θωρούμε. Έμπλεξες με την νοτιά και σε χωμάτισε η έρημος. Δεν πειράζει θα ξαστερώσεις. Αν και κουτσός σίγουρα θα φλεβίσεις και σύντομα καλοκαίρι θα μυρίσεις. Πάντως απ' ότι πληροφορούμεθα οι φίλοι σου οι τσικνιστές και καρναβαλιστές έχουν έτοιμα τα προγράμματα των εκδηλώσεων των Απόκρεω για να χαλαρώσει, να γελάσει και να διασκεδάσει ο κόσμος. Θέλουμε επίσης να σε συγχαρούμε για το το τόσο όμορφο πάντρεμα της λαϊκής και εκκλησιαστικής παράδοσης. Με το πάτημα σου ξεκινούν οι 10 βδομάδες του τριωδίου. Ας είσαι καλά και να έχεις και τα χιόνια σου γιατί όπως λέει και η παροιμία τα χιόνια είναι "το χρυσάφι του καλοκαιριού". 1/2/2015
Χ.Ρ. Σημείωση: Στον έρχομό μας στο Παλαιό Φάληρο σταματήσαμε σtο Ολυμπείον και είπαμε ένα φωτογραφικό γεια σου στη Μελίνα και στους λιγοστούς τουρίστες του κέντρου της Αθήνας.
Το ξενοδοχείο Nestorion http://www.nestoriohotel.gr/ βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο στην ήσυχη οδό Πεντέλης 8, sales@nestoriohotel.gr τηλέφωνο +302109420820 Σας περιμένει να μείνετε κοντά του ευχάριστα για τις υποθέσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου