Αρχική

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Mitso-takis and the Meta Kasselakis


MITSO-TAKIS: Έχει πει κάτι ποτέ, που να είναι συγκεκριμένο; "ήξεις - αφήξεις" άρα όλα α-νόητα. Μόνο έτσι αυτός επιβιώνει. Και ό,τι κάνει είναι αλειμμένο με ολίγη "κοινωνική αλοιφή" γιατί του το επιβάλει η αριστερά από άκρη σ' άκρη με όλα τα κουσούρια της τις διαιρέσεις και τις ενδο-μεμψιμοιρίες της. Στην ουσία αυτή κρατά την κοινωνία όρθια έστω και με πατερίτσες. Υπομονή και αγώνα και θα το καταλάβουν πολλοί πάρα πολλοί ότι πρέπει να φύγει η δεξιά από τη μέση τότε θα ελευθερωθεί η χώρα μας!..  θα απελευθερωθεί η χώρα μας!..


...°°...


KASSELAKIS

Το περιεχόμενο μιας φόρμας επικοινωνίας:

Ποιες είναι οι πολιτικές / πρακτικές σας προτάσεις για ένα κράτος διαφάνειας, λογοδοσίας, αξιοκρατίας που θα προσφέρει σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν το όνειρό τους ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία και με τα ίδια μέσα, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους θέσης;

"Η ελληνική κοινωνία δείχνει ως ένα βαθμό να αρκείται με το σημερινό επίπεδο κοινωνικής πολιτικής οικονομικής ζωής και στην τελευταία αναμέτρηση δεν θέλησε να "ρισκάρει" με γενικολογίες ή μη εξειδικευμένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αναμένοντας όμως το ΠΥΡ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ συσπειρώνεται με καλό ή κακό τρόπο. Οι εσωκομματικές εξελίξεις βοηθούν. Μια νέα ηγεσία αναγκαστικά προβληματίζεται τι να κάνει. Αυτό που θα ήθελα το βλέπω εξ ού και το προβάδισμα Στεφάνου Κασσελάκη. Ας κοιτάξει αυτούς που πράγματι υποφέρουν και είναι πολλοί και αυτούς που αρέσκονται με την διαχρονική "κοινωνική αλοιφή" του συστήματος και αποπροσανατολίζονται. Ας την αφαιρέσει ξεσκεπάζοντας τη δεξιά έτσι όπως τη βάζει στο κάδρο ο εν δυνάμει πρόεδρος. Και τότε όλα θα πάνε καλλίτερα. Μην ξεχνάμε ότι από 17-20% έχουν περάσει η παραμένουν και άλλα ευρωπαϊκά αριστερά κόμματα. Βλέπε La France Insoumise. "Μια χαρά" λοιπόν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, καιρός να περάσει από την κοινωνική απραξία και ίσως τη ρηχή πολιτική πράξη στην πολύπτυχη δράση. Ας ανοίξει τους ορίζοντες του ας έρθει σε επαφή με το αριστερό ευρωπαϊκό κοινωνικό, πολιτικό, συνδικαλιστικό κλπ., γίγνεσθαι, να διδάξει και να διδαχθεί από τις θέσεις και τις δράσεις των άλλων κομμάτων και κινημάτων και να.. Εδώ έχω μια απορία: Η αρθρογραφία της ΑΥΓΗΣ για τις κινητοποιήσεις στη Γαλλία γιατί όταν αναφέρεται στο κίνημα "La France Insoumise" το αποκαλεί "άκρα αριστερά" δηλαδή μια άκρα αριστερά στη Γαλλία με 20% διεκδικεί προεδρία; Για κοιτάτε το. Για ακολουθείτε τις θέσεις των πχ https://www.facebook.com/MathildePanotFI. Αυτά τα λίγα προς το παρόν σύντροφοι και έπεται συνέχεια αν το συνεχώς μειούμενο ηλικιακό μου ευδόκιμο το επιτρέψει. Και όπως έγραψε και ο Ρίτσος θα υπέγραφα το παρών κείμενο ως << Ένα αγύριγο κεφάλι για την ειρήνη και τη λευτεριά>> και την "πραγματική δημοκρατία", θα πρόσθετα".

Ποιες εσωκομματικές τομές προτείνετε για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;

"Ας ξεκινήσουμε από μια: ψηφιακές οργανώσεις και μετά όλα τα άλλα. Δεν βρίσκω άλλο τρόπο να εισακουστεί η φωνή μου και να λάβει μια απάντηση σε μια γνώμη πρόταση απόφαση συζήτηση κλπ. Αλλιώς ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει κόμμα μελών στην κοινωνική πολιτική αλλά και ψηφιακή εποχή. Ένα δεύτερο θέμα η κατάργηση των "μετακλητών" (*) μιας εφεύρεσης ξένης προς τις αρχές της αριστεράς και "δηλητηριασμένου δολώματος" (*) πιστεύω ότι εκεί οφείλεται σε μεγάλο βαθμό οι εκτός ήθους αριστεράς παρόντες διαξιφισμοί στο διαδίκτυο".

Χρ.Ρουμ. 
Αθήνα: 24/9/2023 ώρα 17h38

Ψηφιακή οργάνωση:

- Λειτουργία - κανονισμός
- Ψηφιακές ταυτότητες - μέλη 
- Αρμοδιότητες - ιδιότητες 
- Όργανα κλπ
- Δημοψηφίσματα (εσωτερικά)
- Δημοψηφίσματα (εξωτερικά)
- Ψηφιακό καφενείο
- Ψηφιακό πεζοδρόμιο
- Ψηφιακή (τα κάτω-πάνω) πλατεία
- Ψηφιακή "διαδήλωση" (εικονική)
- Ψηφιακή Αντζέντα 
- Εκπαίδευση στα media
- Κοινωνικά ζητήματα
- Οικονομία
- Ψηφιακό σχολείο για μη εξοικειωμένους
με το διαδίκτυο, κομπιούτερ κλπ.
.//.

 CV



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου