Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

14 Φλεβάρη - Έρωτας - Βαλεντίνος ή όπως αλλιώς θέλετε..

14 Φλεβάρη - Έρωτας 

Αν ψάξουμε να βρούμε τις ρίζες του έρωτα (όχι εύκολα) θα φτάσουμε στην Αρχαία Ελληνική Θεογονία! η οποία τι λέει; Στην αρχή υπήρξε το Χάος και μετά η Γαία και μια δύναμη διαχυμένη παντού στα πάντα "ο έρωτας" και μετά το 'Έρεβος, η Νύχτα, ο Αιθέρας, η Ημέρα, ο Ουρανός, ο Ωκεανός, ο Κρόνος,.. η Ρέα,.. ο Ζευς, .. και σήμερα όλοι εμείς οι πολλοί μακρινοί τους απόγονοι με τα πάθη μας, τα λάθη μας, τις μεταλλάξεις μας..
Μια μικρή αφορμή λοιπόν αποτελεί η 14 Φλεβάρη για να υπογραμμίσουμε ο κάθε ένας με το τρόπο του την ύπαρξή του άσβεστου έρωτά μας για την ομορφιά που λέγεται ανθρώπινη ζωή στη Γη και με την όποια περιπέτεια αυτή περιέχει..
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :
Ελιξίριο ποτό, αλμυρό, γλυκό, λουλούδι, μουσική, στίχο, δωράκι και καλή διάθεση είναι το μίγμα για να ξεφύγουμε λίγο και να τιμήσουμε τον έρωτα 14 Φλεβάρη. Σας προσκαλούμε στο ξενοδοχείο μας Nestorion Hotel, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 210 94 20 820 όποια ώρα της ημέρας θελήσετε να σας προσφέρουμε κάτι από το ελιξίριο μίγμα που ετοιμάσαμε για την ημέρα αυτή. Σας περιμένουμε. Ισχύει για πελάτες, συνεργάτες, εμπορικούς εταίρους, γειτόνους και προσωπικό του ξενοδοχείου.
"Όταν βρείτε τον έρωτα, κάντε ότι μπορείτε για να τον κρατήσετε. Αλλά και αν τον χάσετε μην ανησυχείτε. Ο έρωτας θα σας ξαναβρεί. Ποτέ μην χάνετε την ελπίδα ότι θα βρείτε την αδελφή ψυχή που θα σας απογειώσει. Μεσ΄ στην καρδιά σας να έχετε πάντα την αλήθεια - και όλα τα άλλα θα έρθουν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου